E-health: Eye am ready for it, and you

Cursusmiddag 09-06-2023 ‘E-health: Eye am ready for it, and you?’

Vrijdag 9 juni 2023 van 13:45 – 17:00 uur, inloop vanaf 13:15uur

In een talkshowsetting zal onze enthousiaste host Frénk van der Linden, bekend van DWDD en Op1, het vuur aan de schenen leggen bij onze tafelgasten! Op basis van prikkelende vragen duiken we in het thema “hoe zorgt de apotheker ervoor dat de patiënt e-health omarmt”. De middag wordt gestart met een terugblik “lessons learned” en later zal het heden aan bod komen “hoe nu verder?”

Voor jou is ook een belangrijke rol weggelegd. Het publiek mag namelijk vragen stellen aan de tafelgasten en met hen meediscussiëren. Als aanvulling op de talkshow zullen verschillende bedrijven hun e-health innovatie aan je demonstreren. Dit alles zal plaatsvinden op een enorm inspirerende locatie, namelijk Eye Filmmuseum in Amsterdam. Kortom, geef je snel door op de aanmeldknop te klikken. Eye am ready for it!

Deze cursusmiddag is geschikt voor: aios, anios, ziekenhuisapothekers, openbaar apothekers, poliklinische apothekers, medisch specialisten, opleiders en zorgmedewerkers met e-health als aandachtsgebied.

Voor deze cursusmiddag is accreditatie toegekend (2 uren) voor ziekenhuisapothekers en openbaar/poliklinische apothekers.

 

Informatie

Datum cursus:

09-06-2023

Onderwerp:

E-health

Doelgroep(en):

aios, aios 1e jaars, aios 2e jaar, aios 3e jaars, aios 4e jaars, anios, ziekenhuisapothekers, poliklinisch apothekers, medisch specialisten, opleiders

Aantal cursusdagen:

1

Kosten:

30,99 excl. 21% b.t.w.

Waarom deze cursus:

Hoe zorgt de apotheker ervoor dat de patiënt e-health omarmt?
In een interactieve talkshowsetting op een bijzondere locatie zullen we verder duiken in dit thema!

Organisatie door:

NVZA

Facultatief of verplicht:

Facultatief