Toelichting

Door NVZA SIG’s, commissies en leden worden veel cursussen ontwikkeld en uitgevoerd.

Veel van de cursussen zijn opleidingscursussen voor aios ziekenhuisfarmacie, een aantal van deze cursussen is ook toegankelijk voor ziekenhuisapothekers, poliklinisch apothekers, anios en medisch specialisten.

De NVZA maakt samen met andere zorgverleners de specialistische zorg beter, de NVZA wil ook in haar cursusaanbod meer en beter aansluiten bij de FMS en toewerken naar interprofessioneel opleiden.

Voor de praktische organisatie van de NVZA cursussen is daarom een onderscheid gemaakt tussen de klinisch georiënteerde cursussen - deze worden vanaf 2023 georganiseerd door het bureau van de NVZA - en de verplichte en de niet klinische cursussen – deze worden georganiseerd door PAOFarmacie.

Voor deelname aan de cursussen verandert hiermee niets.

Op deze site het totale NVZA ELOZ IV cursusaanbod, via de inschrijflink komt u terecht op het bijbehorende aanmeldformulier.

Wij werken er doorlopend aan, deze site verder te verbeteren en te professionaliseren, heb je vragen of aandachtspunten hierover, stuur dan een mail aan: cursus@nvza.nl.

Inzage overzich totale NVZA-cursusdagen

  • Ga naar het cursus overzicht
  • Ga naar een willekeurige door de NVZA georganiseerde cursus
  • Klik op 'aanmelden', je hoeft het inschrijfformulier NIET in te vullen.
  • Op het aanmeldformulier staat rechts bovenin een login icoontje (in de vorm van een poppetje)
  • Klik hierop en vul jouw e-mailadres in. Let op: het e-mailadres overeenkomstig met het e-mailadres dat je vermeld hebt voor de cursussen.
  • Je ontvangt op dit e-mailadres een éénmalig wachtwoord
  • Voer dit wachtwoord in op het aanmeldformulier
  • Klik nu nogmaals op het poppetje rechtsboven. Als je hierop klikt kun je jouw account bekijken en zie je een lijst van de NVZA-cursussen waar je je voor ingeschreven hebt.

Als je weer uitlogt, dan zul je de volgende keer weer de bovenstaande stappen moeten doorlopen om de gegevens in te zien. Als je niet uitlogt, kun je telkens weer jouw gegevens bekijken zodra je op het icoontje klikt.

Het betreft hier enkel een overzicht van de door de NVZA georganiseerde cursusdagen.